thanx for being my Followers

Tuesday, March 1, 2011

feveret band blink 182



well "Blink182" is one of my feveret band - most played in my mp4.. hehe ntah tak tau kenape, bile dgr lame2 mp4, kalo tak kuar lagu Blink182 mmg tak bole.. padahal dah tekan random dah, tapi mrh plak bile tak kuar lagu Blink.. kikikiki~

apesal an?? act. aku suke lagu rancak, kalo dgr rase cam enjoy je.. so mmg kene r dgn genre lagu2 Blink ni.. lagu dorang mmg rancak abes - pop punk.. bkn la suke sbb die punk ke hape, but lagu die enjoy.. cane enjoy tu?? haa lagu die lebih kpd idop sengal2 golongan between lepasan sekolah & sebelom kawen.. umor org dlm lingkungan tu mmg bole layan & masuk ngan lagu ni.. macam lagu "what's my age again?" - kalo korang tgk clips die mmg sengal..hehe, cari r sendiri clips tu.. besides, ade gak lagu pasal pemberontakan jiwa yang nak meletop sebab kegeraman terhadap sesuatu.. haha ayat sengal poyo :D dorang even penah nyanyi untuk "american pie" punye theme song.. tau2 je la american pie tu cane an.. agegegege~

tak nak la cite pasal bakcground band ni coz sume tu korang bole cari je kat mane2, band ni femes an, mane2 pun ade.. bukan pasal lagu je, tapi dorang ade identiti + bonus tersendiri.. Mark Hoppus = among d best bass guitar player, Travis Barker = among d best drum-set player.. Tom Delonge = creativ buat lagu..



"+44"

tapi Blink182 ni dah berpecah pun - selalu je cam tu an?? band2 yg best slalu je berpecah, mcm Meet Uncle Husin (MUH).. bile berpecah, wujud la "+44".. neway, lagu2 +44 ni still macam lagu blink jgak, cume tak de Tom Delonge, coz die masok band lain.. lagu2 best +44 = When Your Heart Stops Beating, 155, chapter_xiii, & bnyk lagi.. tapi katenye year 2009 blink dah start bersatu balek, dah start wat album kat studio.. tapi belom kuar lagi la, rumors said this year dorang release album tuh.. ntah la..

malas nak cite panjang.. dorang mmg best!!

3 comments:

KHRLHSYM said...

aku suka gak lagu blink 182 ni. huhu

neslO_ais said...

yeah..mmg bes..
layan la lgu +44, bes gak :D

Mivonet said...

bagus cuy mivonet.blogspot.com