thanx for being my Followers

Thursday, March 3, 2011

E N J O Y...!



enjoy kerja!!! hehe tat's how i described my work-today... harini mybe la aku start adapted ngan tmpat+suasana kerja tuh... kerja mmg melambak, tapi enjoy je smpai xsedar saat+minit+jam dah berlalu ngan pantas.. aihh..

tau2 dah nak waktu lunch, mase untuk makan!!! tgk2 membe2 laki sume dah takde, dorang blah mkn awal dah, ciss xajak weh!! or mybe dorang dah ajak, tapi aku lak xsedar time dorang ajak tadi.. isshh.. so rase malas lak nak kuar lunch.. tapi girlS plak ajak kuar lunch.. aih memandangkan perot lapar gak, follow je.. hehe im da only boy in the group-lunch.. kekok gak r, tapi wat cool aje.. nak buat perangai sengal segan lak coz baru masuk keje 1week ++ je, segan la kot!! ala lagipon dorang sume dah pangkat kakak an, kang buat sengal ckp tak matang pulak.. mybe kene tunggu dalam 2-3 minggu, dah kenal dorang cane, baru la selesa siket an..

kuar ngan grup-pompuan.. hemm.. 80% modal borak2 dorang mmg ke arah gosip aje la.. ckp pasal membe ofis, pasal lelaki, or pape je yg gosip.. aku pasang telinga je la.huhu juz enjoy the show.. ade gak ayat2 dorang yang mybe akan selalu aku ter-ingat, macam " ...kalo tak pakai heel, tak tonggek la bontot".. errk.. hehe, yep, aku pasang telinga aje.. think it back, yep its true.lol! selalunye pompuan yg pkai heel mmg bontot camtu la kot..huhu. tapi apesal mesti ayat tu plakaku ter-ingat? serabot tol!

haha da aim of da story --> enjoy gak kuar ngan grup pompuan gi lunch pon.. even tak tau nak borak ape sgt ngan dorang, layaann aje.. bab segan tu mybe coz maseh berstatus staff baru, kalo lame2 nanti tak segan kot..

pas lunch, petang tuh ade birthday-surprise utk 2orang staff kat department aku tu.. simple je, tapi sweet la.. sume org kat department tu join.. department ni kire rapat gak dibandingkan ngan department lain.. bz memanjang depan PC, tak toleh2 pon aku tgk..

ey baru teringat kot, aku blom bayar share duit kek tuh!! halaaall ~ huhu :D

3 comments:

NyetNyet said...

ey jangan nak gatal2. ketok bru tahu. awak tu sy punye!

neslO_ais said...

hehe..ofcos :D

PiJiEpY! said...

wawawawawa
cik titi mrah deyh..
cOol~
ahahah