thanx for being my Followers

Friday, March 4, 2011

pehh !!! TATA Pixel !!!

lepas dapat tau psl ade grand auto-show skrg ni, so aku teros la usha-usha ape yang best kat situ... ok autoshow gempak tu name die "81st Geneva Motor Show" kat Switzerland yg masih berlangsung autoshow nih sekarang march'2011.. pehh mmg bnyak r luxury car kat sane.. terliur kejap tgk pix2 kereta2 tuh.. baru tgk gamba je kot, blom tgk live..

lepas usha2, terjumpe laa 1 kereta nih... pehh smart!!! ntah la, mybe mmg taste aku camni.. lepas tgk pix kereta tuh, mmg tak tgk kereta lain dah.. click "next" kat gallery kereta tuh untuk cari gamba TATA Pixel.. the car's name is TATA Pixel !!! geraammm je tgk weh.. arrgghhh!







panjang kereta nih 3meter je, tapi die ade 4seat.. tak macam kereta kecik lain, selalunye ade 2seat je an.. tak best plak naek 2org je an.. kalo dah beranak pinak mane pulak nak letak anak2 tu.hehe..

designer die dah pikir pasal kesempitan ruang zaman moden ni an, so TATA Pixel ni dicipta utk memudahkan lagi nak parking kereta.. tayar die bole pusing sampai kesudut yg boleh teros parking, xpayah nak reverse2 bagai untuk parking.. pintu kereta die plak dibuka keatas, lebih senang la nak keluar masok kereta.. & more great features about TATA Pixel.. kalo nak tau sgt, boleh click kat sini..

kalo nak tau, pengeluar kereta ni adelah TATA motor, dari India.. pehh India mmg up skrg.. kalo mule2 dorang start buat kereta cikai2 je, tapi skrg dah makin matang & maju+berkualiti.. dorang pandai wat bisnes, learn from korea, british & lain2.. jaguar pon ade kerjasama ngan syarikat nih.. kira TATA Pixel ni adelah keluaran latest yg berkualiti dari TATA motor.. Congratz! siyes aku suke kereta nih!!!

p/s: kalo ade duit aku fly ke swiss skrg gak gi beli teros..haha~

1 comment:

NyetNyet said...

HAHA, awak tu semangat la keja tuh.. baru la dapat beli. btw, sy pon suke gak yang ! baru romantik pakai keta nih, hehe. tapi ! kumpul duit nak kawen jangan lupe oke !