thanx for being my Followers

Wednesday, March 9, 2011

hepy BESDEY UMMI :D



" Allah selamatkan kamoo, Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan ummiku syg, Allah selamatkan kamu.. " :D))

hehe last saturday, 5/3/2011.. kitorang 1family pegi celebrate besdey ummi.. dah lame kot, hehe mmg r coz pix2 ni baru je dpt.. so baru arini bole update pasal besdey nih.. its not to late tho..!

thanx to umi yg dah jadi umi utk 4 org anaknye selama 26tahun.. thanx a lot ! sure banyak pahit manis dlm membesarkan kami 4 beradek, tapi umi maseh boleh tersenyum pada hari itu.. sori kalo ade buat salah... sy syg umi saya!!!



hari tu, abg yg sulung offer nak belanje, so adek2 on je.. hehe tumpang sekaki la derr.. adek2 ni mane la ade duit lagi, org baru nak up an.. kitorang celebrate kat restoran SERAI kat Empire Mall, subang.. sebelom ni biasanye pegi kat Serai S'alam, tapi nak merasa plak kat Empire nih.. coz die baru buka branch baru kat sini.. yep, rasenye lebih kurang jgak - sedap!

lepas mkn2, its time for desert! sebelom tu mmg dah pakat nak buat surprise cake, tapi waiter tu bole plak cakap kuat2 pasal kek, hampeh btol.. its ok la.. then time dah agkat2 sume pinggan, maka datanglah sekumpulan waiter bersama kek yg berlilin & nyanyi HAPPY BIRTHDAY ramai.. kitorang 1 family pon nyanyi gak.. sume org dlm restoran tu tgk kot.. haha.. to waiter, korang dimaafkan even dah kecoh kantoikan surprise cake tuh coz korang nyanyi jgak hepy besdey utk umiku :D bwh ni adelah lauk yg di order.. pehh nak lagi weh!!







p/s: sori coz takde present utk umi.. xdpt 1st gaji lg la umi.. sob3~

5 comments:

bunga said...

bunga pom sym mak bunga..ehhe..

NyetNyet said...

HB ummi !! :)haha tingat sakula sadewa. :P

leyzajamil said...

umi tak harapkan hadiah anaknya, secebis ingatan & doa anak yang umi rindukan..

neslO_ais said...

hehe.. syg umi sy!!!

Arina Insyirah said...

waaaaaa...sedpnya..hapyy belated bufday!!