thanx for being my Followers

Monday, March 7, 2011

LIVERPOOL on song!!!!



haha entry ni special for my feveret team :
- LIVERPOOL !!! -

The Reds played totally football today against the rival of Red Devil.. this week (7/3/2011), juz few minutes ago, liverpool have defeated Man-U at Anfiled stadium... peehhh mmg happening gile stadium tuh tadi.. meremang gak bile dorang start nyanyi lagu2/chant popular Liverpool.. no wonder Anfield tersenarai dlm list tmpat impian aku.. kalo dpt join dorang support kat situ mmg best!!! lagi2 time lawan team rival Man-gay-United.. agegege~

" 3 -1 ", that's the result !!! aku tersenyum je sejak referee tiup wisel to end the match tadi.. siap kene perli " suke aje ko!! ", hehe gembira tak terkata macam dpt isteri plak.. errkkk :D mmg match ni dah lame dinantikan coz TV astro asek promote je pasal match ni, boleh kate setiap hari ade je iklan pasal match nih.. sure la an coz match btween great team.. tapi dalam match tadi sure la Liverpool lagi great an!! agegegee :D nyirap je fan Man-U dgr.. kesah plak aku? dah ckp kat atas tu an, entry ni khas utk Liverpool !!! so fan Liverpool sgt dialu-alukan :D
- You'll Neva Walk Alone -

Match-analysis :
gandingan Luis Suarez & Dirk Kuyt mmg menjadi mlm ni... tiga/ hat-trick dari Dirk Kuyt, & sume gol hasil dari assist Suarez or Suarez yg created chances tu.. 1st goal hasil dribble dari Suarez, dlm 4 player Man-U die lepas.. pehh!! then last touch Kuyt yg setelkan utk Fan Liverpool bersorak kali pertama... 5minit kemudian lagi sekali, Kuyt dapat gol, ni hasil mistake Nani yg tanduk bola ke arah gol sendiri & Kuyt mmg ade kat situ plak, mmg silap lah derr.. 3rd gol terhasil dlm 2nd half, hasil freekick Suarez.. mmg cantek derr die punye freekick.. Van Der Sar dpt tgkap tapi tak kemas, terlepas & Kuyt laju je sepak ke gol.. lagi skali stadium tu bising abes.. aku kat umah ni pun menjerit kali ke-3.. hehe..

Andy Carol ade jgak masok minit ke79, die ganti Meireles.. tapi mybe die maseh blom maen ngan aggresiv, die maen mcm bersahaje je.. mybe juz nak bg die seswai sket ngan atas padang in the real match..

neway, ade jugak drama2 dari Man-U dlm match tuh.. aihh.. our defense did well,even they conceded 1goal by Javier Hernandez.. saguhati je tuh.. hehe tapi Hernandez nmpak berbahaya when he's on the pitch to replaced Nani.. mybe Fergie patut masukkan die lebih awal...

Fan sempat gak nyanyi "happy Birthday" to our manager - King Kenny.. hehe sweet seh..

Dgn ini, sure aku akan lebih tersenyum bile teringat match nih..
saye sgt berpuas hati dgn match Liverpool mlm ni :D


3 comments:

bunga said...

cayalah..go..go..

nurul_atiqah said...

wowowo..liverpool menang houyeah..
tapi nak MU menang jugak..bole??
hahahaha.. :P

neslO_ais said...

haha asal boleh :D