thanx for being my Followers

Saturday, March 5, 2011

rezeki weh :D

start keje rabu lepas (23/3/11), so baru 10 hari je aku keje tapi dah 4 kali dibelanja mkn time lunch.. mkn pulak bukan r murah+cikai je..huhu..



yg paling mahal mkn kat kelantan delight.. kat mane tu?? restoran tu ade kat Sooka Sentral, sebelah KLsentral.. ni makcik aku yg belanje.. hehe thanx :D komen psl makanan plak, masakan die mmg nice, sedap gak, tapi duit pon sedap la an.. tmpt die pon nice.. lgpon time ni makcik aku baru dpt bonus, tu yg sebok nak belanje.. thanx maknom! hehe

again dibelanje mkn kat KLsental, kat chicken rice shop.. btol ke?? ntah la, camtu la lbih kurang bunyi die, tak ingat.. boleh tahan gak la harga die & masakan die pon ok jgak.. kalo dah dekat KLsentral, tmpat die pon nice laa.. again, thanx maknom! hehe

Port-Luck.. ni ade beberape ofis-mate yg bawa makanan ke ofis.. time lucnh je, sume stop wat keje, & melahap ramai2 makanan yg dibawa tuh.. save lg duit aku,hehe.. dorang namekan majlis camni as port-luck.. mybe nex month ade lg mende cani katenye..

baru je smlm, jumaat (4/3/11) aku dibelanje mkn ikan bakar pulak.. kali ni ofis-mate nak belanje.. sebenanye tak tau pon die nak belanje.. die ajak mkn kat ikan bakar kat masjid negara tuh before gi smayang.. aku on je, tapi aku tak plan nak mkn ikan bakar, bajet ciput an.. baru masok keje, belom merase lagi duit 1st gaji pon.. so juz amek nasi & lauk je la.. pastu ntah mane pulak si Zaim ni pegi, then tetibe muncul ngan ikan bakar letak depan pinggan aku.. aihh dalam hati aku ckp nak kene pinjam duit la jawabnye coz die dah amekkan ikan bakar, takkan la nak ckp tak nak pulak.. tapi time akak tu nak kire, Zaim ckp "kire sekali la kak" ade lg sorang membe Zaim pon mkn ikan bakar.. aihh betol ke?? lepas mkn die bayar sume.. uihh naseb r tak payah susun ayat nak pinjam duit.. ehehe :D well, thanx Zaim!!

lepas smayang ade lg makan2 kat ofis.. kali ni besdey bos pulak.. uiihh makan sesaje!!!

p/s : Alhamdulillah... teringat plak kat org2 yg ngah dlm susah tak cukup mkn.. aihh..didoakan mereka juga dimurahkan rezeki..amin~


3 comments:

NyetNyet said...

haha banyak aje makan eh? gemox dah awak ni nanti

are-n haikara said...

Alhamdulillah.. murah rezeki kau~ :)

bunga said...

mkn2..