thanx for being my Followers

Sunday, February 27, 2011

bape berat blog korang??

okeh ni nak share.. kalo nak tau, blog akan jd lambat tahap cipan punye utk loading bile dah jadi berat.. so loading akan amek mase yg lame.. then orang pun malas nak usha + tunggu blog korang coz nak tggu die loading an, mcm takde benda laen lak nak tunggu.. errk bape kali nak ckp "loading" nih, mende same je bro..aihh..huhu~

before ni ade blog C-tea yang dah share pasal mende nih, tapi still ade gak blogger yg xtau, include me :D tapi skrg dah tau la an.. juz nak share ngan sape yang xtau...

haa korang juz masukkan je url blog korang kat blog si redzuan ni, die dah provide box kat situ..
bace la pape yg patut kat situ kalo nak tau lebih lanjut..
okeh!? hehe~

4 comments:

khairul hisyam said...

benda ni pun aku ada share tapi aku lebih kepada overall dulu. :)

http://khairulhisyambox.blogspot.com/2011/02/aku-dan-kritikan-blog.html

neslO_ais said...

ow yeke..
huhu xtau lak..
well nice info kat link ko tuh~

Adzriel AB said...

berat lagi tuan blognya.. he..he..

neslO_ais said...

haha..tuannye sape??
aku?? or ko??
aku dah cek blog aku, cam bole bla kot..hehe~