thanx for being my Followers

Sunday, February 20, 2011

tak boleh tido.argghh!!!

masuk bilik td, ingat lg jam tunjuk kol 1am.. bagi orang yang dah biasa overnite mmg awal r tuh, standard tido kol 3 or 4 or xtido - tggu subuh je.. tapi mmg arini semagat gila kot nak tido awal, dengan suasana bilik sejuk, katil nmpak smart je ngn bantal empuk + ade rase ngantok, mybe coz petang tadi sebok skipping2 dlm umah - penat..



lepas setting segalanye untuk tido, mate pun ditutup r, & bayangan awal time nak tido - standard r tuh, cam tak biasa lak.. selalunye bayangan ni akan jadi mimpi bile excited lebih.huhu.. guling2+berselubung selimut tuh sedar2 dah sejam xtido2 - nyamuk banyak gile mlm nih!!! si** r!!! penat je bace doa tapi xtido2 gak.. mane datang makhluk kecix ni banyak!? takpe, cube gak tido!! sok hari penting - dating :D

but again - ba** betol r nyamuk nih.. kalo nyamuk tak payah r nak jadi ba**, jadi je nyamuk!!! usha2 bilik, baru terprasan tingkap bilik xtutup.. argghh!! sape punye keje nih!! relax2, im cool.. hadoi, plan nak tido awal, tapi ade je yang sebok.. tutup tgkap, sembur ridsect, gi luar layann bola.. naseb r ade real madrid, suke gak tgk si christiano ronaldo tu kene tackle..akekeke :D tapi aku dah tak bole tido kot.. aiisshh..

tapi cuak gak pikir2 pasal tgkap tadi, kalo2 ade binatang masok... so pegi r check jap.. ok everything fine, tapi yang xcool aku dah xbole tido... sok hope tak ngantok..aihh~

moral : weh sape2 buka tgkap pandai2 r tutup..kepada nyamuk, jgn jadi ba**..

2 comments:

ghost writer said...

kalau ade binatang masuk takper lagi leh halau kuar,kalau hantu penanggal jawabnya koma....haha

neslO_ais said...

wakaka..
kalo hantu masok aku pggil ko laa ghost writer..hak3~