thanx for being my Followers

Monday, February 14, 2011

The new weird way to spread HIV

i've found an article - The new weird way to spread HIV.. rase cam best utk share dlm blog..
beberape care yg drug addicts ni buat :

  1. PANTAI - kalo korg jalan2 kat pantai sambil menikmati panorama/view/sunset, pakailah selipar!! or take care coz kdg2 kat pantai ni jd port mat pit utk lalok.. then dorg juz tanam jarum kat pasir pantai tuh.. jarum ni leh terdedah sbb ombak2 mengakis pasir..

  2. TAMAN PERMAINAN knk2 (children playground) - tmpat feveret mat pit gak.. kat Australia sorg knk2 tercucuk jarum dadah HIV +ve bile die slide dari gelongsor, part bwh gelongsor tu ade jarum.. xpasal2 die disahkan HIV +ve

  3. CINEMA - kat Hawaii sorg wanita duduk kat wayang & rase ade benda yg tercucuk kat bontot die.. bile bangun tgk2 benda tu jarum & ade nota " welcome to da real world, you are now HIV positive ".. doctor confirmed the needles had HIV +ve..

  4. VENDING MACHINE - kdg2 org pggil air gedegang.. kat Georgia, US, seorg mat pit letak jarum HIV +ve kat tmpt baki syiling vending machine tu.. so BEWARE..

  5. kat Thailand - sorg lelaki ditgkap, dan die disahkan HIV +ve.. tapi sebelom ditgkap, die ngaku dah bnyk jangkitkan org xbesalah ngan HIV +ve..aih, ape punye manusia la nih..

    so berHATI-HATI lah!! article dibace di sini..

6 comments:

alim said...

Cuak plak rase...

akmal said...

bahaya nya. thnks for share.
nak neslo satu!

neslO_ais said...

neslo??
haha no prob.. :D

-i N G s h a h z- said...

tenxss 4 da info neslo!! (:

neslO_ais said...

ahaks~

wAwANiNi said...

nice info..