thanx for being my Followers

Thursday, April 28, 2011

Cowboys vs aliens..??


huhu sape menang agak2...?? apehal pulak cowboy nak gadoh2 ngan alien an, takde keje lain dah? meh sepak laju2 kepala tuh.. agegege.. ok2 sebenanye tu adelah title movie laa.. new movie yg akan kuar wyg nanti... pehhh mmg best tgk thriller die... kene tengok!!!


last two weeks, aku & cik titi pegi terjah panggung, ingat nak tgk cite tu ah, tapi tak kuar lagi.. so kitorang layan cite "LIMITLESS".. hemm orait gak laa cite tuh.. pasal sejenis dadah yg dimodified menjadi sebiji pil yg sgt hebat effect die... dari seorang yg ZERO teros jadi orang yg brilliant..mmg smart ah.. tapi sure la ade side-effect an.. kalo dah mkn pil tu, tak bole stop or you will die slowly..huhu..


erkk..apesal cite pasal Limitless plak? tadi cakap pasal cowboy an.. haha relax2, selingan kejap la tadi.. orait back to "Cowboys & Aliens".. casting die mmg hebat gak, Harrison Ford.. kenal?? kalo sape2 tak kenal, die ni antara pelakon hebat Hollywood.. next is Daniel Craig.. sape plak mamat tu?? haha die ni laa pelakon baru James Bond tu.. ok cite die pasal mamat james bond tu, Daniel Craig, yg tetibe muncul dari mane kat satu kampung Cowboy nih.. die sendiri blur2 nape ngan die, & ade satu gelang kat tangan die yang die mmg tak tau mane datang mende tuh.. so die ditangkap oleh cowboys kat area kampung tuh.. & TIBE2...!!! haha... ade la makhluk yg asing (ALIENS) tibe2 datang menyerang kampung tuh.. & dengan tak sengaja si mamat James Bond tu menembak alien tadi dengan gelang hitam kat tangan die.. so kalo dah ade adegan 'aliens' & 'shooting2' sure laa sound effect die best an.. kalo tgk iklan die mmg camtu ah citenye, kalo terlain plak, sori eh..hehehe


p/s : aihh pirot of carribeans pon nak kua nih..

3 comments:

NyetNyet said...

ey bukan ke haritu awk cakap nak tgk cite thor kot? tade pon dengar sebut cite cowboy ni

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

macam best je citer nie....

HALIM said...

kompom best citer ni kalau ada james bond.. Transformers 3 lambat lagi keluar..Haish! ^_^