thanx for being my Followers

Friday, April 8, 2011

gatal futsal weh...!



nak cakap sori awal2 coz entry ni utk membe2 lame yg senyap sunyi sejak beberape minggu nih..

oi tau la masing2 dah busy, tapi takkan korang dah lupe futsal weh?? adoi, kaki dah gatal nak tendang bola nih.. takkan nak main sorang2 je kot.. weh mane korang?? jom r maen!!! poyo r busy2...

p/s : misi mggu ni kene pujuk dorang maen gak!

15 comments:

Gadis Bersapu Tangan said...

jom2 kita prg maen ! :D

neslO_ais said...

haha reti ke?? jom!

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

nana nak main gak leh??? ehheh mesti kelako..pandai lak nana main futsal..ehhehe

Ecah Ecot said...

boleh la main ntk barca!bole keee??wahahaha

.:: dieylah :: said...

nak ekot boleh...xpnh men futsal men bola pnh la..hihihi..padahal benda sm je kan..=DD

NyetNyet said...

yeah !! datang lah. boleh jumpe awk !! nk ikottt g futsal ! deh deh deh?

Cikya said...

pasal bola semua fail kecuali bola tampar..
*lari topik*
haha :D

Qaseh dalia adelia said...

hihi .. kesian ye

neslO_ais said...

NaNaSaHiR : haha xreti leh blaja.. :D

Ecah Ecot : maen utk barca tak boleh laa coz dorang mmg super terer..kalo maen utk MU boleh la coz dorang cam same level je ngan neslo :D

neslO_ais said...

.:: dieylah :: haha same je..cume size padang laen..

Cikya : best gak bola tampar..time matrix dulu suke maen..

Qaseh dalia adelia : heemmm kesian an :(

neslO_ais said...

titiku : hehe JOM cux!

missh aryeika said...

jom la kite p main futsal .

nelly said...

tak pernah main futsal ..
^^

neslO_ais said...

missh aryeika : dah lame tggu nak maen nih..cepat2!!

nelly : haa jom laa ape lagi..huhu

nelly said...

haha ... asyik dok uma je o0o ~