thanx for being my Followers

Sunday, April 3, 2011

comeBACK~

salam... dish!! (kene sepak tetibe...) oi! lame xupdate blog?? tetibe muncul plak.. mane pegi weh?? ala orang busy la beb.. (ALASAN !) errk?? ey betol la, lately ni busy siket, plus dengan internet yang macam hampeh, nyirap je bile nak on9.. tengah2 semangat nak update blog, die buat hal lagi, mmg off teros la PC.. agegege :D

ok2 chill eh.. org kate "kalo syg, tinggal2 kan.." errkk..so berlandaskan ayat hebat tu, takde problem kot kalo biar blog berhabuk skali.. hehe. pape je la weh :D

em lepas ni sure ade update coz company baru akan bagi personal laptop utk aku, so bole je on9 bile2 mase.. kalo kat keje lame ade pulak la mase nak on9 time keje kat ofis tuh, nak acces tenet pon kene block kot.. hampeh!

selain blog, gitar pon dah berabuk kat tepi meja tuh.. kalo die ade mulut sure die menjerit " yep i was made for a decoration aite!? " kalo bole tanam je pokok dalam gitar ni kan..err..hehe :D ala relax2 eh gitar, mmg rindu pon, nanti start maen balek eh :D

oi bukan setakat gitar je kot, Quran pon ko dah lame tak buka.. nak kene ketok baru nak terhegeh2 nak cari Quran ke?? hemm...

p/s : banyak betol mende yg ditinggal, busy betol aku nih..aihh~

5 comments:

W said...

Jgn tinggal baca quran, setiap hari kena baca. :))

neslO_ais said...

yep W..thanx for remind :D

NyetNyet said...

tahu tapew. nak kena ketok dgn sy ke?

neslO_ais said...

kalo ngan awk nak la!!!heee :D

NyetNyet said...

ngade la tu eh? ok nty sy ketok kang jumpe :P