thanx for being my Followers

Tuesday, April 26, 2011

ey i'm BACK :D


hey!!! haha lame gile tak update blog kot... busy sgt laa lately, asek kene pegi site sane sini.. sampai umah dah mlm + penat eh.. nak pulak ummi masak sedap2, balik2 umah buka pintu je dah bau masakan.. mmg terbang laa ikot bau masakan tuh.. masok bilik nampak plak katil empuk yang sgt hebat melambai2 aku.. pehh mmg tak tertahan laa an.. haha.. errr, tapi still keje lagi best dari study!!! hehe

alaa biase ah awal2 an.. saya budak fresh grad - budak baru belajar, lame2 nanti ok laa an.. an??



neway mmg siyes rindu ngan blog.. mybe this time i wont leave it for long.. dah makin tau pasal keje, so boleh la cope, selesakan diri.. well i enjoyed with my job :D " saya suke pergi site ".. haha siyes poyo.. tapi aku mmg cani kot, better kuar pegi site dari duduk terperap dalam ofis berjam2.. pehh gile boring camtu weh..


to follower2 yg ade komen2 or baru follow, thanx sooo MUCH weh :D really2 apprecitate it!!!


pasni aku akan terjah2 blog sorang2 eh :D
& sape2 nak blog di terjah pon boleh je tinggalkan jejak korang, tggu mase utk diterjah nanti eh..


p/s: lalalalalaaaa... hari2 kerja.. lalalalaa bosan dgn kerja haha..lalallaaa idop harus kerja, kerja.. (M.U.H)

6 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah~ syok la tu keje pegi site...x bosan kn? :)

neslO_ais said...

aah xbosan pon..mmg suke keje cani :D

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca bru dpt kjer..alhamdulillah..

nelly said...

teruskan mengupdate !

aniswany said...

bulan ni mmg bulan yg busy =.= mencik i tau ..tp xpa,update tetap update =p

NyetNyet said...

tengok dahi tu dah berkerut okeh. mean dah tua. so cepat kumpul duit. nakkk kawen !

btw, keje keje jugak. jangan lupa allah tu. sy pon same jgn lupe. hehe