thanx for being my Followers

Thursday, May 5, 2011

kasut Oh kasut~


kedua belah kasutku dah berlubang + koyak, tapi stil maseh sayang kot, even stil nampak cool bile pakai kasut nih.. nampak season + smart.. tapi kalo nak tunggu lagi sebulan sure rabak ah kasut nih.. neway, it's not really my shoes, adek yg punye.. agegege sape suro jarang pakai, kan si abg dah rembat.. heee :D

so seperti aku yg normal, before withdraw duit, kene laa usha2 dulu kasutnye.. survey sebaik mungkin - window shopping.. well, im quite choosy.. ah peduli ape an, awak punye suke ah.. huhu.. selalu kalo cari baju or jeans, 1mall tu aku terjah, tapi satu pon tak beli.. erkk..haha.. abes kalo sume dah tak berkenan an, ape yg nak dibelikan.. ni pon dah 2minggu gak aku survey2 kasut, tak jupe2 gak. aih...

fact, a simple person sgt tak suke kasut.. cam aku ah,huhu... i prefer sandals, or slipper je.. or crocs..kot? tapi sebab keje an, nak pegi site lagi, so terpakse gak laa pakai kasut.. kalo dok kat ofis lagi laa kene pakai kasut an.. haa kasut ape weh!? kasut yg tersenarai dalam engine pencarian ku adelah kasut casual, cam converse, or everlast, or radioactive, or pape yg seangkatan dengannye..

hope cepat laa berjumpe dengan kasut yg berkenan sebelom kasut yg sedia ade nih rabak abes..


p/s : ade pape suggestion tmpt best utk usha kasut tak?? or any sales, share sket :D ey kasut LELAKI eh, kang tersalah info plak..hee

16 comments:

NyetNyet said...

sy kenal awak bucux. nanti kite cari eh. ta pon awk survey la lagi. ian die eh

Ichigo Miro said...

hahaha..msk blog rupernyer..

KHRLHSYM said...

dr.marten still the best shoes. yeah!

are-n haikara said...

everlast n converse baik. kalau nk cari everlast yg agak updated, cari kat sunway... :)

neslO_ais said...

nyetnyet : OKEH!!! :D

Miro : haha kantoi an..ye2 je snap pix kasut kat ofis..

neslO_ais said...

KHRLHSYM : aah smart gak tuh..tapi tak cari kasut kulit laa..

are-n haikara : okeh tau dah, TQ..lagi2?? :D

l a l a , S h a h e i l a said...

kena cari kasut yg sesuai dgn jiwa..eceh..hehe

LindaRahim said...

beli la yg sebijik mcm ni punya..

neslO_ais said...

lala : yep ofcos :D

LindaRahim : hemm...will see :D

fyna said...

sygnye die ngn kasut die..





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com

Aisyah Aina said...

tak payah pakai kasut...keluar kaki ayam lagi best! :D

neslO_ais said...

fyna : sure ah syg..

aina : errkk boleh ..?huhu

aleen aiden said...

hahah.mcm alin suke rembat barang kakak.wi3 :P

saya bukan tomato said...

kaki ayam je ;p

Cikya said...

kasut cowboy tak nak try..
ekeke :D
updet lar..

hidayah said...

mak aii...

pakai kasut sampai macam nih sekali..

susah nak jumpa lelaki rilek cam nih dah zaman sekarang nih..

oh..saspek toing toing la..!

:)